Wil je iemand een onvergetelijk en ontspannen cadeau geven? Voor een verjaardag, jubileum op het werk, kerst, een opkikkertje of gewoon zomaar…?

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Voor een verjaardag, jubileum op het werk, voor kerst, een opkikkertje of gewoon zomaar…? Een Your Healthy Escape cadeaukaart valt zeer zeker in de smaak. De Your Healthy Escape cadeaukaart is de meest unieke en complete cadeaukaart van Nederland. De cadeaukaart is niet alleen geldig bij alle Vitae Wellnessresorts, maar ook bij alle City Resort Hotels, restaurants en 40 Fitland Sportcentra. Hierdoor is de Your Healthy Escape cadeaukaart in te leveren op 49 locaties in Nederland, te gebruiken voor een dagje wellness, beautybehandeling, hotelovernachting, een overheerlijk diner, bowling, sportabonnement en nog veel meer.

De Your Healthy Escape cadeaukaart is in delen, op meerdere locaties en voor meerdere productgroepen te gebruiken. Je bepaald zelf het bedrag, tussen € 5 en € 150 en is na aankoop 1 jaar geldig.

Wil je graag meer informatie over de Your Healthy Escape cadeaukaart? Kijk op www.yourhealthyescape.nl of neem op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur contact op met onze klantenservice via 010-8701960. Tijdens de vakantieperiode gelden er andere openingstijden van de klantenservice.