Sluit menu

Ontdek de Wellnessboot

Kom ontspannen in één van de meest unieke wellnessresorts van Nederland! Het wellnessresort bevindt zich in een luxe jacht. Stap aan boord en ontdek de vele sauna- en wellnessfaciliteiten in en rond dit bijzondere jacht die zullen zorgen voor een onvergetelijke wellnesservaring.

Wijziging bereikbaarheid Wellnessboot: van 30 september 2019 t/m april 2020 is de Vorleweg afgesloten. Je kunt gebruik maken van een alternatieve route.

Waarom kiezen voor de Wellnessboot?

Persoonlijke service
Persoonlijke service
Wij staan voor je klaar

Persoonlijke service is één van de kernwaarden van Wellnessboot Mill. Iedere dag staan onze medewerkers voor je klaar om jouw welverdiende saunadag zo aangenaam mogelijk en volledig naar jouw wens te laten verlopen.

A la carte genieten
A la carte genieten
van de menukaart

Bij Wellnessboot Mill tref je geen onbeperkte buffetten aan. Bij ons kun je kiezen van de uitgebreide menukaart en serveren wij jouw keuze bij je aan tafel.

Bekijk de menukaart alvast online.

Badkleding-mag-dag
Badkleding-mag-dag
Dinsdag

In tegenstelling tot alle andere wellnessresorts hebben wij er bewust voor gekozen om een badkleding-mag-dag te introduceren. Het is op deze speciale dagen zowel met als zonder badkleding toegestaan de wellness te betreden. 

Unieke locatie
Unieke locatie
Wellnessboot

De Wellnessboot in Mill is een unieke locatie. Het Wellnessresort bevind zich in een heus schip waar je meer dan 30 sauna- en wellnessfaciliteiten in kunt vinden.