Sluit menu

RESTAURANT

Vanaf maandag 1 juni zijn wij weer open voor lunch, borrel en diner. Voor zowel onze sauna en horeca gelegenheden. Hiervoor is reserveren verplicht en uiteraard gelden er ook verschillende maatregelen en richtlijnen om de gezondheid van gasten en onze medewerkers te waarborgen.

Rust en warmte voeren de boventoon in het restaurant van de Wellnessboot. Het is een plek waar je jezelf meteen thuis voelt en kan genieten van een prachtig uitzicht. Reigers, ijsvogels, bevers en talloze vissoorten leven in het naastgelegen meer. Ieder seizoen heeft weer iets bijzonders wat deze plek zo speciaal maakt.

Het restaurant is een plek waar je samen smaken beleeft, lacht en een goed gesprek hebt. Onder het genot van de meest uiteenlopende gerechten en gastvrije medewerkers kom je compleet tot rust. Wees welkom!

LunchkaartLunchkaart
Chefkok Evert (die al 10 jaar in onze kombuis staat) vormt de culinaire basis van het menu dat bestaat uit gevarieerde gerechten. Vlees, vis en vega. Af en toe met een vleugje eigenwijsheid en creativiteit. Dit geeft de gerechten een bijzondere en verfijnde smaak. Evert werkt zorgvuldig met zelf gekozen ingrediĆ«nten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de menukaart of kom langs en laat je verrassen!

 

 

 

 

 

DinerkaartDinerkaart
Iedere dag is ons restaurant geopend voor een uitgebreid diner of juist een snel hoofdgerecht voor de saunagang. Dineren mag bij ons in het restaurant, in de lounge of op het terras. Het belangrijkste vinden wij dat je een plekje uitkiest waar jij je thuis voelt. Smaken zijn zijn er namelijk niet alleen om te proeven maar vooral om te ervaren.

Persoonlijk geserveerd, een gerecht naar jouw keuze en de perfecte sfeer, krijg je al honger? Bekijk alvast de dinerkaart of maak een reservering voor de Wellnessboot.

 

 

Meer dan eten...

Onze gerechten combineren we met de lekkerste wijnen, bieren en dranken. Of kies je liever voor een huisgemaakte limonade of andere drank? Het restaurant is iedere dag geopend voor lunch vanaf 12.30 uur en voor diner vanaf 17.00 uur. Ook voor een borrel bij de open haard of oplaad momentje na de opgieting staan wij klaar!