Sluit menu

Geef een dagje ontspannen cadeau

Wil je iemand een onvergetelijk en ontspannen cadeau geven? Een cadeaukaart van Vitae Wellnessresorts is dan hét perfecte cadeau! Met maarliefst 6 wellnessresorts in Nederland is er bijna altijd wel een locatie bij je in de buurt. Naast de 6 wellnesslocaties kun je je cadeaukaart ook gebruiken bij de nabijgelegen of inpandige City Resorts hotels en bij de ruim 38 fitnessclubs van Fitland Real Fitness. Meer informatie en bestellen? Kijk op www.yourhealthyescape.nl.

 

Waarom een cadeaukaart van Vitae Wellnessresorts?

  • In te wisselen bij 6 wellnessresorts in Nederland, waaronder de Wellnessboot in Mill
  • Naast wellnesslocaties is de cadeaukaart ook te besteden bij hotels, restaurants en fitnessclubs
  • Direct leverbaar per mail of in een luxe cadeauverpakking per post
  • Volledig naar eigen wens én in delen te besteden
  • Te verkrijgen op ieder gewenst bedrag tussen € 5,- en € 150,-

Bestel direct

 

DE MEEST UNIEKE EN COMPLETE CADEAUKAART VAN NEDERLAND

De Your Healthy Escape cadeaukaart is in te wisselen op 49 locaties in Nederland en is te gebruiken voor een dagje wellness, beautybehandeling, hotelovernachting, een culinair diner, bowlingarrangement, sportabonnement en nog veel meer. De cadeaukaart is in delen, op meerdere locaties en voor meerdere producten te gebruiken. Je bepaald zelf het dedrag, tussen € 5,- en € 150,- en is na aankoop 2 jaar geldig.

Wil je graag meer informatie over de cadeaukaart? Kijk dan op www.yourhealthyescape.nl of neem op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur contact op met onze klantenservice via +31 (0) 108 701 960. Tijdens vakantieperiodes kunnen de openingstijden van onze klantenservice gewijzigd zijn.